CAFE D’AMOUR (APRIL 2008)

Nadat we in 2007 De Titanic in al zijn glorie ten onder lieten gaan, wilden we te allen tijde vermijden dat Gustaafs maidentrip meteen ook de laatste zou zijn. We wilden opnieuw iets doen op een originele locatie, iets dat mensen een goed gevoel zou geven en vooral: iets met muziek!

Het Theatercafé in Dendermonde, vermengd met de ongebreidelde goesting om opnieuw samen iets te maken, bracht ons op het idee van ‘Café d’amour’. En waar konden we de voorstelling beter spelen dan in het Theatercafé zelf?

Bij ‘Café d’amour’ gaven we het woord aan de romantiek. De lichten werden gedoofd, de kaarsen aangestoken en wij vergastten ons publiek met een warm programma over de liefde. Niet zeemzoet,maar zoet genoeg, niet literair, maar literair genoeg. Het geheel werd ondersteund door Sjoekroedt met lieve en vrolijke liedjes over alles wat graag zien is.

De teksten van deze voorstelling hebben we gevonden bij Dimitri Verhulst, Kristien Hemmerechts en Pieter Embrechts. Daarnaast kropen onze eigenste Yves en Katrien in hun pen om het geheel aan elkaar te schrijven en de zelf verzonnen situaties in een speelbaar geheel te gieten. En de rest… hebben we gewoon gegoogeld…