BUSINESS TO BUSINESS

“Maar is geluk niet meer een soort van pleister,
Die niet eens zo bijster Lang plakt”
Bart Peeters – Sint Franciscus

Wat is dat met de mensen tegenwoordig, zeg?
We hebben het – van horen zeggen – nog nooit zo goed gehad en toch… Gezichten tot op de grond, agressie, depressies, burn-outs, lifecoaches, zelfhulpboeken, bucketlists,… Het geluk ligt voor het oprapen en toch lijkt iedereen zwaar op zoek naar een handleiding bij het leven.

En inderdaad, u heeft het goed gehoord: ook met Toneelgroep Gustaaf gaat het niet zo geweldig. Gelukkig hebben wij tijdig ingegrepen en zijn op zoek gegaan naar de ultieme remedie. Die wij dan ook graag met u hadden gedeeld, theatermensen als we zijn.

Gustaaf stelt u dan ook met trots voor: zijn nieuwe, ultieme feelgoodvoorstelling, vol spetterende en verrassende tips die vanaf nu uw leven een pak eenvoudiger gaan maken. Een korte dip of langdurige blues? Lichte depressie of even het gevoel voor leven kwijt? Geen probleem! We denken vanaf nu in opportuniteiten.

Want als het leven soms zeer doet, en je bent verdrietig en alles wordt donker en ook van daarboven komt geen respons meer… dan hebben wij een oplossing voor jou.

‘Denk aan iets leuks en ALLES KOMT GOED’.
Tekst en Regie: Yves Heymans